Yleiset etämyynnin ennakkotiedot

Tähän on koottuna etämyyntiä koskevan kuluttajansuojalain 6 luvun 13 §:n 1-5 kohtien sekä 14 §:n ja 18 §:n edellyttämät yleiset ennakkotiedot, jotka kuluttajalle on annettava ennen etäsopimuksen tekemistä. Tuotekohtaiset ennakkotiedot ja sopimusehdot ilmoitetaan tuotekohtaisissa ehdoissa.

Etämyynnistä on kyse silloin, kun sopimus palvelusta tehdään etäviestintä käyttäen siten, että asiakas ei henkilökohtaisesti tapaa palvelujen tarjoajan edustajaa. Etämyynnistä ei ole kyse silloin, kun sopimus satunnaisesti tehdään asiakasta tapaamatta eikä silloin, kun asiointi verkko- tai puhelinpalvelussa liittyy jo olemassa olevaan sopimukseen. Ennakkotiedot, sopimusehdot ja asiakaspalvelu on saatavilla suomen kielellä.

Ennakkotiedot annetaan Suomen lainsäädännön mukaisina. Etäsopimiseen ja - sopimukseen sovelletaan Suomen lakia.

Tiedot palvelun tarjoajasta:

Suomen Testamenttikeskus Oy
Maariankatu 1 (katutaso), FI-20100 TURKU
Y-tunnus 2123888-6
Päätoimiala: 72401 Tietokantapalvelut

Pääsääntöinen asiointi tapahtuu verkkosivujen kautta. Niiden kautta voit tutustua sisältötietoihin ja -ehtoihin sekä muihin osioihimme, joista löydät vastaukset yleisimpiin kysymyksiin.

Suomen Testamenttikeskus Oy on rekisteröity Patentti- ja rekisterihallituksen ylläpitämään kaupparekisteriin. Suomen Testamenttikeskus Oy voi käyttää toiminnassaan rekisteröimiään aputoiminimiä Suomen testamenttisäilytys, Suomen testamenttirekisteri ja Suomen testamenttiperuutus sekä Testamenttikone.

Testamenttipäivät ja Testamenttiklinikka ovat Suomen Testamenttikeskus Oy:n rekisteröimiä tavaramerkkejä®.

Tuotteiden pääominaisuudet ovat:

Suomen Testamenttikeskus Oy:n Testamenttisäilytystä, Testamenttirekisteriä ja Testamenttiperuutusta koskevat tiedot löytyvät verkkosivuilta: www.testamenttikeskus.fi. Näistä palveluista Suomen Testamenttikeskus Oy perii sopimuksen mukaisen palkkion sekä toimituskulut. Verkkopalvelukulut suorittaa palvelujen käyttäjä. Tarkemmin maksuihin liittyvät tiedot näkyvät verkkosivuiltamme ja toimitusehdoistamme.

Peruuttamisoikeus

Palvelujen käyttäjillä ei ole käyttämiensä palveluiden peruuttamisoikeutta.

Asiakasneuvonta ja oikeussuojakeinot

Palveluun ja sitä koskevaan sopimukseen liittyvissä kysymyksissä asiakkaan tulee aina ottaa yhteyttä ensisijaisesti Suomen Testamenttikeskus Oy:n asiakasneuvontaan, puh. 0500 782464 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@testamenttikeskus.fi. Asiakkaan tulee viipymättä ilmoittaa Suomen Testamenttikeskukselle palveluun liittyvästä virheestä ja siihen mahdollisesti liittyvästä vaatimuksestaan. Mikäli asiakkaan ja Suomen Testamenttikeskus Oy:n välillä ei päästä neuvotellen ratkaisuun, voi asiakas ottaa yhteyttä oman asuinalueensa kuluttajaneuvontaan. Sopimussuhteeseen sovelletaan Suomen lakia ja oikeuspaikkana on kuluttajan kotipaikan alioikeus.