Suomen Testamenttisäilytys

Suomessa tehtyjä testamentteja säilytetään vaihtelevasti joko kotona, pankkilokeroissa, asianajajilla tai lakimiehillä. Välillä testamentteja katoaa, jää unohduksiin tai jopa vahingoittuu. Suomen Testamenttikeskuksen säilytys- ja rekisteröintipalveluiden avulla unohdukset ja katoamiset saadaan tehokkaasti estettyä.

Suomen Testamenttirekisteristä läheiset saavat helposti tietää, missä testamentti on talletettuna tai onko aikaisemmin laadittu testamentti esimerkiksi peruutettu. Suomen Testamenttikeskuksen tarjoama palvelu helpottaa asiointia etenkin asuinpaikkamuutosten yhteydessä. Meillä myös ulkomaalaisten henkilöiden on helppo turvata asiansa.

Varma ja edullinen säilytyspaikka

Testamenttisäilytyksestä veloitetaan kertaluontoisesti 200 euroa (sis. alv 24 %). Suomen Testamenttikeskus Oy kirjaa toimenpiteen, ja antaa testamenttaajalle säilytyksestä erillisen todistuksen. Tästä todistuksesta selviää perillisille testamentin olemassaolo ja sen säilytyspaikka.

Suomen Testamenttikeskus säilyttää testamentin kassaholvissa, suomalaisen yhtiön valmistamassa vankassa rahaholvissa. Tarvittaessa testamentti toimitetaan kuolinpesän käyttöön. Nämä toimenpiteet ovat kuitenkin maksullisia samoin kuin mahdolliset muut kyselyt. Mikäli haluat tekemällesi testamentille turvallisen säilytyspaikan ja samalla haluat olla varma, että se aikanaan myös löytyy, olemme oikea valinta!

Säilytä testamenttisi turvallisesti ja asiallisesti!